Regisztrációs pályázat referencia listához - PCO

A Magyar Turisztikai Ügynökség Kongresszusi Feladatokért Felelős Igazgatósága ismét, megújult formában indítja el minősítési pályázatát nemzetközi gyakorlattal rendelkező konferenciaszervezők (PCO-k) számára. A regisztráció, illetve szakmai minősítés célja, hogy a Kongresszusi Feladatokért Felelős Igazgatósága azokat a szolgáltatókat sorolja fel és ajánlja megújuló weblapján és adatbázisában, amelyek megfelelő referenciákkal és gyakorlattal rendelkeznek nemzetközi szövetségi konferenciák és rendezvények színvonalas hazai megszervezéséhez.

A feltételrendszernek megfelelő irodák a Kongresszusi Feladatokért Felelős Igazgatóság honlapján és kiadványaiban jelennek meg, ami a kongresszusszervezőket kereső külföldi partnerek számára minőségbiztosítást jelent. A továbbiakban a Kongresszusi Iroda a hozzá beérkező megkereséseket csak ezen irodák számára közvetíti, az akcióiról, illetve a különböző marketinglehetőségekről elsődlegesen ezeket az irodákat informálja.

A pályázatok benyújtásának határideje 2016. március 31., csütörtök., illetve a későbbiekben, új irodák számára folyamatos

A részletes kiírás: Regisztrációs pályázat referencia listához- PCO