Budapest Marriott Hotel

A Budapest Marriott Hotel a főváros szívében, a híres Duna korzón helyezkedik el, a legfontosabb üzleti és hivatali intézmények, valamint a belváros turisztikai látnivalóinak közelében.

Hilton Budapest City

A szálloda 230 szobája négy emeleten helyezkedik el. 35 executive szobánkban és 7 lakosztályunkban egyaránt a legmodernebb technikai felszereltséget, kényelmet és biztonságot nyújtjuk, függetlenül attól, hogy vendégünk úticélja üzleti út, illetve pihenés.

Hilton Budapest

Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő különleges építészeti kialakítású Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja a Budapestre látogatókat.

InterContinental Budapest

402 elegánsan berendezett szoba és lakosztály, amely jól felszerelt és kényelmes, így mind az üzleti, mind a szabadidős utazók igényeit tökéletesen kielégíti.

The Aquincum Hotel Budapest

Az óbudai Duna-parton fekvő The Aquincum Hotel Budapest kényelmes szobája, hangulatos étterme és bárjai megfelelnek a legigényesebb vendégek elvárásainak is.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább