Papp László Budapest Sportaréna

A Budapest Sportaréna számos látványos eseménynek ad otthont: a nemzetközi sporteseményektől kezdve a klasszikus koncertekig.A sport- és élménycentrumban zajló eseményeknek és a szabadtéri rendezvényeknek köszönhetően új szórakoztató központtal gazdagodik a főváros és az ország.

A modern épület, mely 2003. márciusában nyitotta meg kapuit, minimum 2 500, maximum 12 500 néző kényelmes és biztonságos befogadására alkalmas. A padlószint teljes felszabadításával a küzdőtér nagysága 8 000 m2-re növelhető, így az Aréna küzdőtere többféle teremelrendezésre alkalmazható. A tér tetszőlegesen leválasztható földtől-plafonig érő függöny segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy a Budapest Sportaréna különféle hazai és nemzetközi sportversenyek, koncertek, kiállítások, konferenciák, családi rendezvények és bemutatók színtere legyen. Méreteinek, továbbá a főváros elhelyezkedésének köszönhetően, az Aréna nem csupán Európa egyik jelentős sportcsarnoka, hanem egy igazi pezsgő és életteli szórakoztató központ, sport és kulturális élettér mindenki számára. A Budapest Sportaréna kiemelt szintű általános és exkluzív szolgáltatásokat kínál minden idelátogató számára, továbbá számos technikai lehetőséget ajánl a szervezőknek. Általános és technikai szolgáltatások: - teljeskörű szolgáltatás sztároknak, művészeknek és sportolóknak a művészeknek kijelölt területen (artistes' village) - legmodernebb fény- és hangtechnika - 16 million színfelbontású eredménykijelző - színpadtechnika - raktározási lehetőség - kisebb konferenciatermek - orvosi ügyelet - parkolási lehetőség - kitűnő megközelíthetőség - teljeskörű légkondicionálás - standard és teljeskörű biztonsági szolgálat - catering szolgáltatás - öltözők - jegyeladás az Aréna teraszán található Ticketpro központi jegyirodában - általános takarítás - kiállítási standok építése - dekoráció Exkluzív szolgáltatások: - Az épület rendelkezik saját catering szolgáltatással: bankettek, gála vacsorák, fogadások, rendezvények utáni after party-k szervezése és lebonyolítása. - Cégek részére luxuskivitelezésű VIP páholy bérelhető (12 fő részére). - A páholyok területén a vendégek igénybe vehetik kiemelt szintű exkluzív szolgáltatásainkat (bár, fogadóhelység, külön bejárat stb.). - Ajánlunk olyan kiemelt helyeket is, ahol partnereink önfeledten szórakozhatnak egy izgalmas, rendhagyó környezetben.


Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Telefon: +36 (1) 4222647
Fax: +36 (1) 4222603
Emailgiczi.gabi@budapestarena.hu 
HonlapPapp László Budapest Sportaréna
Kapcsolattartó: Ruszinyák Anikó 
Titulus: értékesítési asszisztens
Helyszín jellege: Sportlétesítmény
Elhelyezkedés: külvárosi
Parkolási lehetőség: Mélygarázs, Térítés ellenében használható
További lehetőségek: Az épületben 6 db büfé áll az idelátogatók rendelkezésére. Az épület rendelkezik saját catering szolgáltatással: bankettek, gálavacsorák, fogadások, after party-k szervezése és lebonyolítása. Speciális étkezési igény esetén, szívesen állítunk össze menüt a legkülönbözőbb alkalmakra.


Konferencia terem

Név Színházszerű elrendezés (fő) Bankettszerű elrendezés (fő) Osztályszerű elrendezés (fő) Állófogadás esetén (fő) U-alakú elrendezés (fő)
Budapest Sportarena 12500