Bálna

A Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum. Találkozóhely és élménypont.

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást.

Európa Rendezvény és Konferenciahajó

A magasan képzett személyzettel és az igényes infrastruktúrával hajónkon a rendezvények legszélesebb skálája valósítható meg. Ehhez járul hozzá saját cateringünk, mely egyéni kéréseknek, elképzeléseknek is tág teret nyújt.

Gerbeaud Ház

A legendás Gerbeaud Budapest szívében méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái és kávéházai között.Ma már a Gerbeaud név nem csak Kávéházat jelent, hiszen az Onyx Étterme, a Gerbeaud Sörháza valamint rendezvény- és dísztermei komplett szolgáltatást kínálnak az érdeklődők számára.

Gróf Széchenyi Rendezvényhajó

Rendezvényhajónkat nagy létszámú esküvők rendezvényekhez, konferenciákhoz, sajtótájékoztatókhoz, protokolláris fogadásokhoz ajánljuk.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Gundel Étterem

A városligeti Gundel Éttermet nagy múltú, elegáns, remek konyhával rendelkező étteremként ismerik egész Európában. Száz esztendős múltja során mindenkor a legigényesebb, legelegánsabb rendezvények számára biztosított maximális igényeket kielégítő ételeket, italokat valamint szolgáltatta a teljes szervízt is.

Iparművészeti Múzeum

Az Iparművészeti Múzeum 1896-ban, szecessziós stílusban épült palotája a főváros egyik legszebb középülete.

Kiscelli Múzeum

A Kiscelli Múzeum Közép-Európa egyik legizgalmasabb városának, Budapestnek, valamint a várost alakító lakosoknak 18-21. századi történetét mutatja be.

Lázár Lovaspark

Budapesttől alig 35 km-re, Domonyvölgy szívében található a Lázár Lovaspark, melynek tulajdonosai Lázár Vilmos és Zoltán, fogathajtó világbajnokok.

Magyar Állami Operaház

Budapest a világ egyik legszebb operaházával büszkélkedhet. A kor egyik legkiválóbb építésze, Ybl Miklós által alkotott palota lépcsőházát és nézőterét a kor legnagyobb magyar festőinek -Székely Bertalan, Than Mór, Lotz Károly- freskói díszítik.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Magyar Nemzeti Galéria

A helyszín múzeumi kiállítótér, ami esti állófogadásra vagy ültetett gálavacsorára alkalmas.

Magyar Vasúttörténeti Park

A Vasúttörténeti Park igazi kuriózum, egyben turisztikai látványosság. A Parkban lévő Orient Csarnok Budapest egyik legnagyobb egylégterű rendezvénycsarnoka.

Müpa

A Müpa Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája és egyik legmodernebb kulturális intézménye, mely egyedülálló módon fogja össze a különböző művészeti ágakat: helyet ad komoly-, kortárs-, könnyű-, jazz- és világzenének, operának, új cirkusznak, táncnak, irodalomnak, filmnek egyaránt.

Nagyvásárcsarnok

Impozáns épület a belvárosban Budapest legnagyobb vásárcsarnoka.

Néprajzi Múzeum

A múzeum Budapest szívében, a Parlamenttel szemben található, könnyen megközelíthető helyen.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Papp László Budapest Sportaréna

A Budapest Sportaréna számos látványos eseménynek ad otthont: a nemzetközi sporteseményektől kezdve a klasszikus koncertekig.A sport- és élménycentrumban zajló eseményeknek és a szabadtéri rendezvényeknek köszönhetően új szórakoztató központtal gazdagodik a főváros és az ország.

Symbol Budapest

Az Óbuda szívében elhelyezkedő Symbol Budapestben 7 különálló egység és 7 különböző életérzés vár rád!

Szabó Ervin Könyvtár (Wenckheim Palota)

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főépülete a korábbi Wenckheim Palota, melyet Wenckheim Frigyes gróf, a XIX. század neves arisztokratája és parlamenti képviselője építtetett. A jellegzetes neo-reneszánsz, később neo-barokk stílusban átépített épület Budapest egyik legszebbje.

Szekércsárda

Budapesten, az Óbudai Hajógyári szigeten található a Szekér Csárda mely 2005-ben nyitotta meg kapuját, s azóta ismerteti meg a Kedves Vendégekkel a magyar kulináris élvezeteket folklór program kíséretében.

Tanyacsárda Étterem, Programcentrum és Lovastelep

A Tanyacsárda több teremből és színből álló épületegyüttese számtalan lehetőséget rejt magában.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Zsófia Rendezvényhajó

A Zsófia Rendezvényhajó optimális helyszín ültetett és állófogadásokra, gálavacsorákra és különféle partikra.

Várkert Bazár

Az 1875-1883 között, Ybl Miklós tervei alapján épült neoreneszánsz Várkert Bazár a Világörökség része. A teljes rekonstrukciót követően kiállító helyiségek (összesen 2500 m2-en), multifunkcionális rendezvényterem (900 m2-en), és mélygarázs kaptak helyet a megújult az épületegyüttesben. A neoreneszánsz kert különleges szabadtéri színpadot rejt és mozgólépcső köti össze a Várral.

V.A.M. Design Center

A VAM Design Center a Deák Ferenc tér metrómegállótól 200 méternyire a VI. kerületben, Budapest központjában a nemrégiben felújított Király utcában található.
Tovább
Tovább
Tovább