Megújult a Konferencia Nagyköveti Program

A Magyar Turizmus Zrt. Kongresszusi Irodája részvételi felhívást tesz közzé Konferencia (KNP), valamint Sport Nagyköveti Programra (SNP).

Konferencia Nagyköveti Program célja, hogy Magyarországon minél több nemzetközi konferencia kerüljön megrendezésre, ami egyrészt gazdagítja a magyar tudományos, kulturális és gazdasági életet, másrészt erősíti az ország turizmusát.

MT Zrt. feladata, hogy Magyarországot, a magyar turizmust népszerűsítse belföldön és külföldön egyaránt. Ennek keretében MT Zrt. megbízza a programban részt vevő szakmai szervezeteket, hogy nemzetközi események Magyarországra hozatala mellett lobbizzanak, az MT Zrt-t képviseljék és kiadványait terjesszék.

KNP ajánlattételi formanyomtatvány 2016

KNP felhívás 2016

A Sport Nagyköveti Program célja, hogy Magyarországon minél több nemzetközi sport világesemény kerüljön megrendezésre, ami gazdagítja a magyar sport- és gazdasági életet, hozzájárul az ország pozitív nemzetközi megítéléséhez, továbbá közvetlen és közvetett módon erősíti annak turizmusát.

A Program keretében az országos sportági szakszövetségek és szövetségek, valamint sportszervezetek kérhetik az MT Zrt. szakmai és anyagi támogatását az adott nemzetközi sportesemény Magyarországon történő megrendezési jogának elnyeréséhez (pályázatához), a pályázat költségeinek 80%-áig, maximum bruttó 3 millió forintig.

A Sport Nagyköveti Programmal kapcsolatban, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot Kenyér Tímeával, a Kongresszusi Iroda munkatársával a 06 1 488 8707 telefonszámon vagy a kenyer.timea@itthon.hu e-mail címen.

Tisztelt Kollégák, Leendő Nagyköveteink!

Az Önök segítségére is szükségünk van a Konferencia és a Sport Nagyköveti Program sikeres működtetéséhez. Kérjük, hogy kapcsolataik révén népszerűsítsék a Programokat és álljanak a kezdeményezés mellé, hogy közös erővel minél több nemzetközi konferenciát nyerhessünk meg országunk számára!

Magyar Turizmus Zrt.