A Magyar Turisztikai Ügynökség keretein belül non-profit szervezetként működő Kongresszusi Iroda azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítse hazánk konferenciaturisztikai adottságait, helyszíneit kül- és belföldön egyaránt. Fő feladatai közé tartozik az érdeklődők és a piaci szereplők ingyenes, folyamatos informálása, az adatgyűjtés és -kezelés, promóciós anyagok készítése, nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartás és a szakma képviselete.
Bővebben

Részvétel az IMEX FRANKFURT hivatásturisztikai szakvásáron

2016-ban a szokásostól eltérő időpontban, április 19-21. között rendezték az üzleti turizmus hivatalosan is egyik legnagyobb szakvásárát Frankfurtban. A kiállításon több, mint 9000 szolgáltató, meghívott buyer és látogató vett részt.

Részvétel az Association World Congress-en

Részvétel az Association World Congress-en Berlinben, 2016. április 10-12. között.

Szoros együttműködés a francia turisztikai szakmával

A Franciaországi Utazási Irodák Szövetségének (SNAV) Elzász-, Lorraine- és Champagnes-Ardennes régiókat összefogó szervezete Budapesten tartotta évi első szemináriumát.

UNICEO Board meeting Budapesten – 2016. január 7 – 9

A Magyar Turizmus Zrt. Nemzetközi és Kongresszusi Igazgatóság keretében működő Kongresszusi Iroda szervezésében és meghívására Budapesten tartotta Board Meetingjét az UNICEO (United Networks of International Corporate Event Organisers) szövetség.

Connections Meetings Europe

Connections Meetings Europe – 2015. december 9 – 12. Algarve, Portugália. Részvétel 2 társkiállíltóval (Continental Travel Kft. és Special Effects International Zrt.).
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább