Art'Otel Budapest

A négycsillagos Art'otel Budapest a budai Bem rakparton, az UNESCO világörökség területén épült fel, szobáiból nagyszerű kilátás nyílik a Parlamentre, a Lánchídra illetve a Fő utcai oldalon a Halászbástyára és a Mátyás templomra.

Courtyard by Marriott Budapest City Center

A 235 szobás Courtyard by Marriott Budapest City Center szálloda a Courtyard márka első szállodája Budapesten

Danubius Health Spa Resort Helia

A 4 csillagos konferencia, gyógy- és wellness szálloda néhány percre a belvárostól, Budapest dinamikusan fejlődő üzleti negyedében, közvetlenül a pesti Duna-parton, a Margitszigettel szemben fekszik, gyönyörű rálátással a budai hegyekre.

Danubius Hotel Arena

Budapest legnagyobb sport és rendezvénycentruma (SYMA csarnok) és a nemzetközi vásárközpont (HUNGEXPO) szomszédságába
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Danubius Hotel Flamenco

Modern stílusú hétemeletes épület, zöld környezetben, egy szép park mellett, pár percnyi távolságra a város központjától

Expo Congress Hotel

2009. július 24-én nyitja meg kapuit a 4–csillagos Expo Congress Hotel. A szálloda közvetlen a Budapesti Nemzetközi Vásár főbejárata mellett fekszik. Kedvező elhelyezkedéséből adódóan is tökéletes választás a nemzetközi és hazai kiállításokhoz kapcsolódó rendezvények, egyéb konferenciák, üzleti találkozók, megbeszélések lebonyolításához.

Hotel Hungaria City Center

A közel 100 éves tradícióval rendelkező Best Western Hotel Hungária, Magyarország legnagyobb szállodája üzleti utazók, turisták és rendezvények résztvevői számára professzionális szolgáltatásokkal nyújtja az otthon kényelmét.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Mercure Budapest Buda

A Mercure Budapest Buda Budapest szívében, a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben, egy szép park mellett helyezkedik el. A város sétáló és bevásárló negyede 4 metrómegállónyira, pár perc alatt elérhető.

Mercure Budapest City Center

A Mercure Budapest City Center szálloda kiváló helyszínt biztosít kis- és közepes méretű rendezvényeknek, melyek előkészítése és szervezése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással történik. Elkötelezett, szakmailag magasan képzett személyzetünk biztosíték arra, hogy rendezvénye sikeres valamint jól megszervezett legyen.

Mercure Budapest Korona

A szálloda közvetlenül a belvárosban, a történelmi és üzleti köpontban helyezkedik el. Egyedülálló helyen, Budapest új főutcájának kapujában található, amely Európa egyik leghosszabb és leglátogatottabb sétáló utcái közé tartozik.

Novotel Budapest Centrum

A négycsillagos szálloda Budapest központjában, a Nagykörút és a Rákóczi út kereszteződésénél található.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Novotel Budapest City

A festői hangulatú Gesztenyéskertben, néhány percre a városközponttól helyezkedik el a négycsillagos Novotel Budapest Congress, mely közvetlen összeköttetésben áll a Budapest Congress & World Trade Centerrel.

Novotel Budapest Danube

Modern és vendégcentrikus. Szállodánk a Margit- és a Lánchíd között közvetlenül a Duna partján a város budai oldalán fekszik, csodás kilátással a Parlamentre, 10 percnyi sétára a Budai vártól és a belvárostól.

Park Inn By Radisson Hotel Budapest

A szálloda étterme 130 fő befogadására képes, és a magyar, valamint a nemzetközi konyha remekeit kínálja modern, ízlésesen berendezett környezetben.
Tovább
Tovább
Tovább